»

Thursday, 8 October 2009

CERITA KELIP-KELIP

Aku terasa minat nk wt keje2 macromedia..especially nk wt website gne flash..ase cm bestt jew..huhu...mmg pon kalu seseowg tu pndai n pro melakukan keje2 sebegitu rupa..huhu..

aku ase jeles lak dak2 sekelas aku dpt wt website flash diowank ngan jayanya..haha..aku kne wt planning n strategy len kali ni..haiyyaa..x bley blahh ah..huhu..aku nk gak wt website yg kool x hot tu..tgklah kalu aku dah pndai wt nnti..*bey jew ker aku ni*..haha...kekadang mende2 semua cmni..best utk dituntut oleh sifu2 terbaikk kiter..hihi..mende yg membentuk daya ketajaman kepala hotak kiter ni..pergghh mmg x sia2 kalu dpt wt semua mende multimedia ni..bestt wo0o..



walaucau...hehe..walau bagaimana pon nnti aku study gk cmner wt website terunggul..haha..poyozz bisss dowhh...coming so0n..website terhebat dialam...fantasi melampaui realiti rancau kehidupan ni..



website aku wt arini pon acik lingkup gak..aku tension siot..bkan pe..part yg coding2 tu aku mmg pening lalat dowh..

haha..x pape ntah aku wt..musti dpt carry mark rendah dri diowank tu dak2 mmber class aku..adoyaii..pe nk wt..dah yg termampu aku wt..len kali aku nk wt gempak2 punyer..insyaallah..dlm processing..haha...xP

okla lah weii..aku nk koyakk ase mata aku ni..pandang lappy jew mse nga wt keje flash tu..adoyaii..aku blah dlu..adios semua..





1 Romen:

SABRINAISMYNAME said...

hye!
i'm your new followers..hee..
act nk cr gmbr "melda ahmad"..
tah cm ne de blog u..
kbetulan u student grafik..
so i t'trik tok tgk blog u n 4low u..
coz i pn student grafik at PTPL AMPANG..
about flash..it's difficult..
but i tgk u leh je wt..
ok pe..keep it up..
t leh r i tgk website yg u nk wt 2..
hee..if u don't mind,t 4low r blog i blk..hee..k r...gtg..take care..dA..