»

Saturday, 24 July 2010

Tee Lollipop♥Candy



berakhirnya penantian untuk aku dapatkan baju t yang aku design sendiri..selepas menanti selama 2 minggu jugak..aku amik petang tadi dalam pukul 4 lebih camtu..tetapi color t-shirt tu berlainan daripada apa yang aku gambarkan..dah terbuat,so amik jelah kan..warna biru printing gambarnya..not bad jugak lah..de jugak nampak seakan-akan muka aku gan awek aku..huhu :)..aku sebenarnye de buat 2 baju..lagi satu ni aku nk bgi kt awek aku pkai lah..bru sweet kapel..haha..de class buat tee sendiri ni kn...

0 Romen: