»

Wednesday, 10 February 2010

Kalau lelaki handsome...Perempuan akan cakap..

Kalau lelaki handsome pendiam
Perempuan akan cakap : woow, cool gila...
kalau lelaki tak handsome pendiam
Perempuan akan cakap : eh perasan bagus...

kalau lelaki handsome berbuat jahat
Perempuan akan kata : nobody's perfect
kalau lelaki tak handsome berbuat jahat
perempuan akan cakap : memang.... muka pun
macam pecah rumah!

kalau lelaki handsome menolong perempuan yang
diganggu
perempuan akan cakap : wah.. machonya.. macam
hero filem!
kalau lelaki tak handsome menolong perempuan
yang diganggu
Perempuan akan kata : entah2 kawan dia...

kalau lelaki handsome dapat perempuan cantik
perempuan akan kata : sepadan sangat...
kalau lelaki tak handsome dapat perempuan cantik
perempuan akan kata : mesti kena bomoh
perempuan itu!

kalau lelaki handsome ditinggal kekasih
perempuan akan kata : jangan sedih, kan saya
ada..
kalau lelaki tak handsome ditinggal kekasih
perempuan akan kata : ...(terdiam, tapi telunjuknya
meliuk-liuk dari atas ke bawah, patutlah, tengok
saja luarannya)...

kalau lelaki handsome penyayang binatang
perempuan akan cakap : perasaannya
halus...penuh kasih sayang
kalau lelaki tak handsome penyayang binatang
perempuan akan cakap : sesama keluarga
memang harus menyayangi...

kalau lelaki handsome bawa BMW
perempuan akan cakap : matching... hebat luar
dalam
kalau lelaki tak handsome bawa BMW
perempuan akan cakap : bang, bosnya mana?...

kalau lelaki handsome tak mahu bergambar
perempuan akan cakap : pasti takut kalau2
gambarnya tersebar
kalau lelaki tak handsome tak mahu bergambar
perempuan akan kata : tak sanggup melihat
hasilnya ya?...

kalau lelaki handsome menuang air ke gelas
perempuan
perempuan akan cakap : ini barulah lelaki gentlemen
kalau lelaki tak handsome menuang air ke gelas
perempuan
perempuan akan cakap : naluri pembantu, memang
begitu....

kalau lelaki handsome bersedih hati
perempuan akan cakap : let me be your shoulder to
cry on
kalau lelaki tak handsome bersedih hati
perempuan akan kata : kuat nangis!! lelaki ke
bukan ni?

heheheheh......



- Sources that had believed or not! haha.. -

6 Romen:

solehah zahrah said...

ahh.dah 1 romen..oh mennn

deus X machina said...

mulut perempuan
usah dipedulikan
erk888

Hafiszi Isa said...

haha.. to - solehah zahrah : pe rom3n2..ahha ;p

atyra onlyy said...

yee lah tu..memang tak ley di nafikan..lelaki perempuan sekarang sama sajaa..tak ada bezaa nye..

blurryapPy said...

dude, dun simply judge prempuan camtu la..
aku rsa certain org je yg cam tu...

maybe la 15percent je camtu..

ecaBONEKA said...

haha, lawak bace bende ni nyampah pun ade. alaa, act certain pompuan gedik yg cantik n tak cantik tapi gedik tahap nahuzubillah jeaa suke kumen bukan2. tapi ada yg tak ok ! contohnya aku. huahuahua. guraw jea. tapi laki yg prasan bgus pun slalu judge pompuan yg tak cntik mcm aku. hahahahah. yke ? :D